Wat heb ik dit jaar allemaal aan me huis veranderd?

Dit jaar heb ik een aantal dingen aan me huis veranderd. Ik woon nu al meer dan tien jaar in hetzelfde huis en ik vond het tijd voor wat verandering. Een verhuizing zag ik niet zitten want ik vind de locatie van mijn huis prima. Daarom heb ik besloten om een aantal dingen in mijn huis te verbouwen zodat ik in een huis woon waar ik gelukkig van word. In deze blog zal ik bespreken wat ik allemaal heb veranderd in mijn huis.

Vloer

De vorige vloer die ik had lag er al in voordat ik in het huis kwam wonen. Er zaten een paar gaten in en je zag dat de vloer echt aan vervanging toe was. Ik heb toen heel erg lang zitten twijfelen wat voor type vloer ik nou wil. Allereerst moest ik de keuze maken tussen tapijt, stenen, laminaat of een houten vloer. Aangezien ik al mijn hele leven op laminaat heb gewoond koos ik weer voor een laminaten vloer. Wel heb ik een leuk motiefje uitgekozen. Ik ben namelijk voor een visgraat vloer gegaan. Wil je zelf ook een visgraat vloer dan raad ik je aan om te kijken bij Laminaatenparket.nl.

Keuken

Mijn keuken was redelijk verouderd en de apparatuur die in mijn keuken stond ook. Aangezien ik heel erg van koken houd vond ik het belangrijk om een mooie keuken te hebben waarin ik genoeg ruimte heb om te koken. Ik heb daarom besloten om mijn woonkamer iets in te korten, zodat de keuken 1,5 meter verder in mijn woonkamer kon komen. Doordat ik een nieuwe keuken heb gekozen had ik gelijk de mogelijkheid om allerlei nieuwe apparatuur te kopen. Hierdoor heb ik nu een fijne koelkast waar ijsblokjes uit komen en een oven die ik vanuit me smartphone aan kan zetten. Ideaal voor als je honger hebt en naar huis rijdt, dan hoef je niet te wachten tot de oven is opgewarmd als je er eenmaal bent.

Bed

Ik slaap al meer dan tien jaar in hetzelfde bed en op hetzelfde matras. Ik heb eigenlijk nooit ergens last van gehad, maar ik vond het toch tijd voor een nieuw bed en matras. Ik heb gekozen voor een bed dat elektrisch verstelbaar is. Ik kan nu rechtop in bed zitten als ik bijvoorbeeld iets wil doen op mijn laptop of televisie wil kijken. Daarnaast heb ik ook een nieuw matras. Hoewel ik bang was om van matras te veranderen ben ik enorm blij dat ik het heb gedaan. Me nieuwe matras slaapt namelijk heerlijk.